Återförsäljare – Tjäna pengar

Vill du bli återförsäljare av landets vassaste webbhotellspaket och domäntjänster? Ta då chansen att tjäna pengar med oss och ansök om att gå med i vårt återförsäljarprogram.
Vill ni vara med så skicka en intresseanmälan till af[at]citynetwork.se med rubrik återförsäljare.
 

Varför bli återförsäljare?

Låt oss sköta den dyra investeringen av datahallar, system och administration. Självklart sköter vi service och underhåll av all datahallsutrustning och servrar dygnet runt så att ni kan fokusera på era kunder i lugn och ro. Vi erbjuder era kunder extremt hög kvalité och säkerhet i vår datahall med redundans på allt från internetlinor, kyla, och ström. Hos oss kan era kunder tryggt husera sina hemsidor och den dagen du behöver hjälp finns vår extremt kompetenta personal tillgänglig.
 

Så här fungerar vårt ÅF program

Att bli återförsäljare av City Sites populära webbhotellspaket är enkelt. Allt du behöver är ett eget konto och ett eget webbhotellspaket hos oss. I din kontrollpanel kan du sen administrera alla dina kunder och ditt egna konto på ett enkelt sätt. Du får en egen specifik ordersida där du göra alla dina nybeställningar.

 

Regler i korthet

  • Du måste ha ett eget webbhotellspaket hos oss till ordinarie pris
  • Du blir ÅF genom att maila af@citynetwork.se och får sen godkänna våra villkor för att bli ÅF
  • Alla beställningar görs av dig som ÅF och alla nya webbhotellspaket läggs upp direkt under ditt ÅF-konto.
  • Faktura går ut till dig som återförsäljare, du skickar i din tur vidare en faktura till din slutkund
  • Får din slutkund problem som du inte kan lösa själv så vänder du dig som ÅF till oss för hjälp.
  • Rabatter gäller endast på ordinarie pris (för närvarande 948 SEK/år inkl moms) och kan inte användas i samband med City Sites erbjudanden.

Fullständiga villkor för återförsäljare
 

Rabatter

Ett led i vårt arbete med att lansera ett nytt återförsäljarprogram är att förbättra det. Vi har inte bara tittat på funktionalitet utan ansträngt oss för att göra vårt erbjudande attraktivt, friktionsfritt och väldigt enkelt. Som återförsäljare för City Network betalar du endast fullpris för ditt egna webbhotellspaket. Alla webbhotellspaket som du säljer vidare rabatteras med 50% under sin livslängd och så länge du är en aktiv ÅF. Programmet bygger på rabatt och du debiterar själv dina kunder. City Network betalar således inte ut några pengar till dig som återförsäljare.

  • 50% rabatt på alla paket som du säljer vidare
  • Rabatten gäller ej domäner och SSL