Blogg

Fynda NU-domäner för 1kr/st!

Just nu kostar .NU-domäner endast 1kr/st hos oss på City Sites. Fynda så många du vill fram till och med den 29:e maj.

 

Webb-CitySites-Kampanj-SE-1KR

 

Ny kund?

Sök och beställ direkt på vår webbplats

Ny kund

Redan kund?

Logga in och beställ i kontrollpanelen

Befintlig kund

Läs hela inlägget

.EU-domäner för endast 59kr/st

CS-FB-EU-SE-1

Just nu kan du registrera .EU-domäner för endast 59kr/st. Du kan registrera hur många domäner du vill så länge du följer våra enkla regler:

Läs hela inlägget

Nya applikationer i vår One-Click Installer

logosIdag lägger vi till ett gäng nya applikationer till vår one-click installer. Alla är Open Source och finns i vår kontrollpanel för enkel installation för alla våra kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och våra tjänster och skulle verkligen uppskatta din hjälp med att bestämma vilka applikationer som ska installeras härnäst.

 

Läs hela inlägget

Prisuppdateringar webbhotell

Idag uppdaterar vi priset för vårt webbhotellspaket för alla nya City Sites-kunder. För befintliga kunder och återförsäljare kommer prisförändringarna ske vid nästa förnyelse med start den 2:a maj. Här är vår nya prissättning:

Läs hela inlägget

NU-domäner 1kr/st!

Just nu kostar .NU-domäner endast 1kr/st hos oss på City Sites. Passa på att fynda så många .NU-domäner du vill fram till och med söndagen den 20:e mars.

  

Webb-CitySites-Kampanj-SE-1KR

 

Ny kund?

Sök och beställ direkt på vår webbplats

 
Ny kund

 

Redan kund?

Logga in och beställ i kontrollpanelen

 
Befintlig kund

Läs hela inlägget

Uppdateringar i vår domänprislista

Från och med den 18:e april uppdaterar vi vår prislista för toppdomäner.

Hos City Sites kan du i dagsläget registrera drygt 60 olika toppdomäner till riktigt bra priser och som vanligt ingår alltid vårt kostnadsfria domänpaket. Hos oss är det samma pris oavsett om köper helt nya domäner eller om du förnyar befintliga. Därför påverkar våra förändringar både nyregistreringar och förnyelser.
 

Läs hela inlägget

Ändrade supporttider

I vår kontinuerliga process att ständigt öka effektiviteten och kvaliteten i vår support har vi beslutat att göra en förändring i våra öppettider.

Med start Måndagen den 7:e mars är våra öppettider 08:00 – 20:00 på vardagar, för tjänsterna City Cloud och City Sites. Våra öppettider under helgerna berörs inte i detta skede.

Det här strategiska beslutet baseras på all vår interna statistik och feedback från våra kunder. Förändingen ger oss en bättre möjlighet att leverera den kvalitet som vi eftersträvar, på tider där våra kunder faktiskt kontaktar oss.

 

SupportManager-Catarina-Mullner

Catarina Müllner
Supportchef

.SE-domäner 1kr/st

Just nu kostar .SE-domäner endast 1kr/st hos oss på City Sites. Passa på att fynda så många .SE-domäner du vill fram till och med söndagen den 24:e januari.

  

Webb-CitySites-Kampanj-SE-1KR
Läs hela inlägget

Nyheter för dig som använder tjänsten City Sites

Det har snart gått 2 månader sedan vi lanserade vår nya sajt och presenterade vår nya tjänstestruktur. Nu inleder vi nästa steg i processen där ledorden är tydlighet och kvalitet.

Screen Shot 2015-12-10 at 13.19.52

Läs hela inlägget

Blekinges mest företagsamma människa 2015

regionwebb_374_210

Svenskt näringsliv har en tävling där årets mest företagsamma människa ska utses i olika regioner i Sverige. Tävlingen syftar till att uppmärksamma människor som utvecklar sin region och Sverige genom att skapa jobb så att fler får chansen att komma in på arbetsmarknaden och riktar ljuset mot de som vågar ta en idé till verklighet.

Läs hela inlägget