Blogg

.SE-domäner 1kr/st

Just nu kostar .SE-domäner endast 1kr/st hos oss på City Sites. Passa på att fynda så många .SE-domäner du vill fram till och med söndagen den 24:e januari.

  

Webb-CitySites-Kampanj-SE-1KR
Läs hela inlägget

Nyheter för dig som använder tjänsten City Sites

Det har snart gått 2 månader sedan vi lanserade vår nya sajt och presenterade vår nya tjänstestruktur. Nu inleder vi nästa steg i processen där ledorden är tydlighet och kvalitet.

Screen Shot 2015-12-10 at 13.19.52

Läs hela inlägget

Blekinges mest företagsamma människa 2015

regionwebb_374_210

Svenskt näringsliv har en tävling där årets mest företagsamma människa ska utses i olika regioner i Sverige. Tävlingen syftar till att uppmärksamma människor som utvecklar sin region och Sverige genom att skapa jobb så att fler får chansen att komma in på arbetsmarknaden och riktar ljuset mot de som vågar ta en idé till verklighet.

Läs hela inlägget

.SE och .NU domäner – endast 10kr/st!

EH_CitySites_ADNu har du chansen att köpa riktigt billiga .SE och .NU-domäner för bara 10kr/st. Du kan registrera hur många domäner du vill så länge du följer våra enkla regler:

Läs hela inlägget

Viktig information om nedstängningen av vår gamla webbhotellsmiljö

Screen Shot 2015-10-28 at 10.41.47Följande information har skickats ut via e-post (2015-04-27, sedan påminnelser 2015-06-07 och 2015-08-06) till alla kunder som fortfarande finns kvar i vår gamla webbhotellsmiljö.

Läs hela inlägget

Bekanta dig med vår nya sajt och logga

2015-10-CityNetwork-Startsida-1Nu lanserar vi City Network i en helt ny kostym med en omarbetad logotyp och en ny sajt. Syftet med detta är att skapa en tydlighet kring vårt kompletta erbjudande inom infarstrukturtjänster baserade på OpenStack. Det är också en konsekvens av den utveckling som företaget har genomgått under det senaste året.

Under www.citynetwork.se samlas vårt helhetserbjudande kring molnbaserade infrastrukturlösningar medan www.citycloud.se ger en tydlig bild av företagets infrastrukturtjänster specifikt. Vår web hosting- och domänverksamhet samlas under det nya namnet www.citysites.se.

Läs hela inlägget

Negativ SEO – verklighet eller myt?

fgp7b4mIUnder sommaren har vi bjudit in Philip Blomsterberg som är ägare av det nystartade företaget Intripid som gästbloggare. Philip har mer än 20 års erfarenhet av olika projekt online och bloggar till vardags på sin sajt sökmotoroptimering.se. Om du har förslag på ämnen som du vill att Philip tar upp i kommande artiklar får du gärna maila på onskemal@intripid.com, eller kontakta honom via Twitter.

Läs hela inlägget

Nätsmarta kids på Sveriges roligaste läger

 

Tisdag-26-1024x640

Tredje upplagan av Internet Camp har precis avslutats och går från klarhet till klarhet för varje år. I år har campet även uppmärksammats en del i media och genom regionens egen YouTubekändis TheSwedishLad, något som vi hoppas ska hjälpa fler att få upp ögonen för det viktiga arbete som vi bedriver. Vill du vara med och ta ansvar för att våra barn och ungdomar lär sig mer om bland annat vett och etikett, fallgropar och källkritik på internet?

Läs hela inlägget

Hur du använder Robots.txt

fgp7b4mIUnder sommaren har vi bjudit in Philip Blomsterberg, sökmotoroptimerare och ägare av det nystartade företaget Intripid Sökmotoroptimering som gästbloggare.

Philip har mer än 20 års erfarenhet av olika projekt online såsom e-handel, affiliatemarknadsföring, utveckling av programvara, och såklart sökmotoroptimering. Han har även haft en rad olika expert-roller hos nätverk som Majestic, ahrefs och SEO Hacker och under sommaren kommer han ge handfasta tips på hur du kan jobba med din SEO.

Om du har förslag på ämnen som du vill att Philip tar upp i kommande artiklar får du gärna maila på onskemal@intripid.com, eller kontakta honom via G+ eller Twitter.

 

Läs hela inlägget

City Network rabattkoder

 

Screen Shot 2015-08-11 at 21.22.54

Hoppas att du har en skön sommar där ute, var du än befinner dig.

Funderar du på att dra igång en ny webbplats under sommaren? Just nu delar vi ut totalt 200 rabattkoder, som ger 20% rabatt på 1 års webbhotellspaket, på Facebook och Twitter. Klicka dig in på våra kampanjsidor och hämta din rabattkod redan idag!

Hämta din rabattkod (Facebook)

Hämta din rabattkod (Twitter)