City Cloud går ur Beta!

City Cloud Efter 15 månader i Beta tar vi nu äntligen bort beta-stämpeln på vår Cloud Computing tjänst City Cloud. Det har varit en lång resa med idel framgångar och lärdom. Nu är vi redo, är du?

City Cloud används i dagsläget av fler än 500 Svenska företag som insett vikten av att ha en enkel, flexibel och framförallt kostnadseffektiv Cloud Computing tjänst. Numera ansluter sig fler än 100 nya företag varje månad och City Cloud växer sig bara större och större. Med ett nytt storage system i bakgrunden och 15 månaders förädling, lärdom och finjustering är vi nu redo att lägga i en högre växel. Under mars månad kommer vi även presentera ett antal olika möjligheter för partners. Mer information om detta följer inom kort.

I samband med att vi tar bort beta-stämpeln börjar även vårt SLA att gälla. City Network har en upptidsgaranti på 100% som enbart tillåter avbrott för planerat underhåll. Detta ger oss ännu mer råg i ryggen när vi nu lanserar City Cloud på riktigt!

Vill du testa tjänsten och se hur City Cloud kan göra skillnad för dig och din verksamhet? Kontakta oss på sales@citynetwork.se innan den 10/4-2011 så får du en rabattkod att komma igång med.

Läs mer i vår pressrelease

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube