Prisförändringar, ny City Cloud sida och 1000kr till nya kunder!

City Cloud Den 4:e april genomför vi en del förändringar av vårt erbjudande på City Cloud. Vi vill göra det mer attraktivt för alla som vill eller funderar på att lägga ut sin drift i molnet och justerar därför våra priser.


Prisförändringar

Hur man än vänder och vrider på de så är 19öre per timme för en serverinstans ett riktigt bra pris. Att man dessutom kommer igång och kan använda sin server inom några minuter, skala upp och ned och bara betala för det man använder gör City Cloud till en riktigt bra tjänst. Det är inte i våra grundpriser som förändringarna kommer att ske utan istället fokuserar vi på vissa delar runtomkring och gör följande justeringar den 4:e april:

-Licenskostnaderna för Microsoft Windows Server 2008 och Microsoft SQL Server halveras från 199 respektive 149kr till 99 respektive 74kr per månad.

-Den inkluderade trafikmängden på 500GB fördubblas till 1TB för varje serverinstans.

-Kostnaden för överskjutande trafik sänks från 50öre/GB till 30öre/GB.

Med dessa prisförändringar placerar sig City Cloud i de flesta fall på halva kostnaden jämfört med likvärdiga tjänster såsom Amazon EC2. Vi hoppas självklart att det underlättar beslutet om att lägga sin drift i City Cloud och att fler vågar ta klivet in i Molnet.

City Cloud får nytt utseende

Under gårdagen rullade vi ut nya citycloud.se och citycloud.eu. Sidorna följer den design som idag finns på citynetwork.se och är ihopkopplade på ett bättre sätt än innan. I likhet med citynetwork.se har vi även här integrerat sociala medier samt ett helt nytt avsnitt för City Cloud Service Provider Program.

Nya kunder får drift till ett värde av 1000kr!

Fram till söndag kan alla som registrerar ett konto på City Cloud få 1000kr att köpa drift för i City Cloud. Allt du behöver göra är att ange koden CityCloud2011 när du registrerar ditt konto på www.citycloud.se

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube