Är du en blivande proffsbloggare? Tävla med City Network och vinn en iPad!

Tävla och vinn en iPad!

ANMÄLNINGSPERIODEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA PRESENTERAS INOM KORT!

Under september och oktober månad har vi tre gästbloggare hos oss. Andreas Bard, Tommy k Johansson och Jesper Åström är tre framgångsrika bloggare som under två månader kommer gästblogga om proffsbloggande, Internetmarknadsföring och sociala medier.

I samband med vårt samarbete drar vi igång en tävling där du kan vara med och tävla om en iPad! Vår eminenta jury, bestående av just dessa tre proffs, kommer att utse den amatörbloggare/bloggerska som har störst potential att bli en proffsbloggare och förhoppningsvis kommer deras tips att hjälpa dig på vägen. Oavsett vad du skriver om – katter, mode, teknik eller något annat – så kanske det är just DU som behöver en liten knuff i rätt riktning för att bli proffsbloggare.

Våra proffs kommer att gästblogga på blogg.citynetwork.se ändra fram till slutet av oktober. De tipsar, förklarar och guidar dig genom proffsbloggande, Internetmarknadsföring och sociala medier. Ta chansen att delta i vår tävling och vinn en iPad, tips från proffsen får du på köpet!

1: pris – iPad 3G, WiFi, 32GB

2:a pris – Smidig extern hårddisk på 500GB från Iomega

3:e pris – Rejält SD-minneskort på 32GB från Kingston

Alla finalisterna blir intervjuade, får sina bloggar uppmärksammade och erbjuds sponsrad hosting hos oss på City Network under ett års tid.


Hur du tävlar:
Du deltar genom att skriva ett blogginlägg om den här tävlingen, där du länkar till detta blogginlägg. Markera följande text: Webbhotell City Network och kopiera in det i ett blogginlägg. Markera sedan texten och länka den till http://blog.citynetwork.se/city-network/ar-du-en-blivande-proffsbloggare-tavla-med-city-network-och-vinn-en-ipad/

Om du använder WordPress görs en pingback/trackback med automatik när du har publicerat ditt inlägg. Detta ser du genom att det automatiskt läggs till en länk till din blogg Längst ned på denna sida. När detta sker är din blogg anmäld till tävlingen. Då vi godkänner dessa manuellt kan det ta upp till 12 timmar innan du ser din pingback/trackback. Om du av någon anledning inte ser din pingback bland kommentarerna nedan efter 12 timmar, gör du säkrast i att också skriva en kommentar här under med länk till ditt blogginlägg så vi garanterat får med din blogg.

Tävlingsförfarandet i detalj:
Denna tävling är öppen för amatörbloggare som i dagsläget inte tjänar pengar på sina(a) bloggar. Juryn har rätt att besluta huruvida en blogg är en amatörblogg eller proffsblogg.

Antalet bloggar du kan delta med är obegränsat, dock kan du bara vinna ett pris. (Vinner du 1:a priset med en av dina bloggar kan du inte vinna 2:a eller 3:e priset med någon annan av dina bloggar). Fram till den 5:e november kan du anmäla din blogg genom att följa förfarandet i rubriken “Hur du tävlar”.

Juryn väljer ut de tre bästa bloggarna och rangordnar dem efter vilken som har störst potential att bli en proffsblogg. Tips och tricks för att öka dina chanser får du genom att läsa de artiklar som våra proffsbloggare skriver. Juryn tittar bland annat på helhetsbilden men även hur du skriver, hur ofta du uppdaterar, vad du skriver om, design, hur du jobbar med affiliateprogram och en rad andra kriterier. Juryns beslut är enhälligt och kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna presenteras på blog.citynetwork.se samt via Twitter och Facebook. City Network för behåller sig rätten att göra ändringar när som helst under tävlingsperioden.

Tävlingsperiod:
Tävlingen startar idag, 2010-09-09 och anmälningsperioden pågår fram till och med 2010-11-05. Därefter kommer juryn överlägga och presentera vinnarna i tävlingen.

Lycka till!

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube