City Kalender

Kalenderthumb När du registerar en ny eller flyttar en domän till oss på City Network ingår alltid en delad kalender via vår nya webbmailstjänst.

Du har tillgång till din City Kalender var du än befinner dig och genom en rad populära kliender. Du kan även dela med dig av din kalender så att kollegorna kan boka möten med dig på passande tider, eller kanske ha en gemensam företagskalender som flera kan vara med och styra över.

Du kan visa och ändra i din kalender genom exempelvis Outlook, Thunderbird eller iCal och när du är på språng kan du göra precis samma saker i din iPhone eller Android mobil.

Med City Kalender blir det enkelt att boka möten med kollegorna. Genom en inbyggd funktion kan du enkelt ge dina kollegor tillgång till din kalender och även dela din egen. På så sätt ser du när dina kollegor är tillgänliga och kan boka in möten på dessa tider. Helt plötsligt slipper ni dividera fram och tillbaka för att hitta en ledig tid, enklare än så blir det inte.

Vi har samlat mer information och guider för hur du ställer in de vanligaste klienterna här: https://www.citysites.se/kalender

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube