Vinn en Nexus One från City Network!

no_front_normal

Många apps är med från start.

Februari är kärlekens månad och vi visar vår kärlek genom att låta den som vill, vara med och tävla om en Nexus One! Vi har själva fått en att testa med under de senaste dagarna och oj – vi gillar den skarpt. Kameran är dessutom helt ok – fem megapixels.

Du behöver inte vara kund hos City Network för att vara med. Tävlingen börjar idag (den första februari, 2010) och du har fram till och med den 28:e februari 2010 att deltaga.

Om du är intresserad så kan du andas ut – reglerna och uppgiften är enkla. För att kvalificera dig till dragningen måste du utföra minst en av följande två saker.

1. Bli ett “fan” på vår Facebooksida nedan.


City Network on Facebook

2. Genom att bli fan på vår Facebook sida är du nu med i tävlingen. Men du kan dubbla dina chanser! Blogga om detta inlägget och länka till denna artikel och/eller direkt till City Networks hemsida på www.citynetwork.se. Genom din bloggartikel får du ytterligare en chans att vinna.

Vi ser gärna att du pushar detta inlägget också – www.pusha.se – men bara om du vill – inget krav för ha chans att vinna.

no_johan

En nöjd Johan med sin Nexus One.

Om du använder WordPress skall en pingback ske med automati när du länkar till denna artikel. Om du av någon anledning inte ser ditt inlägg bland kommentarerna så gör du säkrast i att också skriva en kommentar här under med länk till din blogg så vi garanterat får med dig.

Tävlingen kan du enkelt följa både på vår Facebooksida och här på bloggen där vi även kommer att presentera vinnaren första veckan i mars.

no_front_webbhotell

Vår hemsida ser inte dum ut - även i litet format.

Ovan ser du en mycket nöjd Johan som håller i sin egen Nexus One. Han är vår testare under februari. Efter bara några dagar med sin Nexus One så är hans enda kommentar – “I love it”. Till vänster ser du vår hemsida som den ser ut i fullformat i Nexus One. Den påminner självklart om iPhone men där finns smärre skillnader.

För dig som vi ha än mer information om Nexus One och varför vi på City tycker den rockar – ta en titt på videon nedan. Den är precis så bra som filmen visar!

Vi ser fram emot att presentera en stolt vinnare om ca fyra veckor. Vi hoppas flera av er vill bara med och tävla!

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube