Euro Cloud Awards i Paris

eurocloud-111213_40I måndags deltog vi på EuroCloud Awards i Paris. Medlemmar från de flesta medlemsländerna samlades på en båt som tog oss ut på floden Seine, där vi under 5 timmar minglade och bevittnade prisutdelningen. Det var en riktigt trevlig tillställning med många intressanta möten och som kronan på verket vann två Svenska företag sina respektive kategorier.

 

Sverige på molnkartan

Två svenska företag vann sina respektive kategorier. Vår partner Severalnines utsågs till europas bästa startup och eBuilder fick pris för bästa fallstudie privat sektor.

Totalt deltog 30 företag och tjänster från 9 länder i Euro Cloud Awards och med två svenska företag högst upp på pallen kan vi verkligen konstatera att Sverige, i alla högsta grad, nu finns med på Europas molnkarta.

Själva fick vi nöja oss med att ha blivit utsedda till Sveriges bästa molntjänst och representera Sverige även i Paris.

 

Euro Cloud och eventet

Prisutdelningen i Paris var verkligen ett stort steg mot att enas och formas till den organisation som EuroCloud strävar efter att bli. Planerna för nästa år håller redan på att formas och framtiden ser ut att bära på bland annat certifieringar och fler events likt award programmet som genomförts i år.

 

Här kommer lite bilder från kvällen

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube