Blekinges mest företagsamma människa 2015

regionwebb_374_210

Svenskt näringsliv har en tävling där årets mest företagsamma människa ska utses i olika regioner i Sverige. Tävlingen syftar till att uppmärksamma människor som utvecklar sin region och Sverige genom att skapa jobb så att fler får chansen att komma in på arbetsmarknaden och riktar ljuset mot de som vågar ta en idé till verklighet.

Nomineringsperioden pågick fram till och med den 7:e november och röstningen pågår just nu och fram till och med den 29:e november. Den som röstar kan också lägga till en motivering och är då med och tävlar om en Apple Watch. Under december månad utses finalisterna och en vinnare koras i varje region.

Nu är det dags att gå in och rösta på dina favoriter i tävlingen Årets mest företagsamma människa 2015. Du hittar alla de nominerade i respektive region här.

 

City Networks VD bland de nominerade i Blekinge

Johan Christenson

Vår VD, Johan Christenson, är en av de nominerade i Blekinge vilket vi förstås är mycket stolta över. Läs mer om Johan och nomineringen.

 

Johan är en sann entreprenör och har genom sin stora drivkraft tagit till företag till att bli en ledande europeisk aktör inom infrastruktur. Väl värt att lyfta är även hans samhällsengagemang och vilja att driva regionens it-struktur framåt.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube