Få och ge värdefull feedback på idéer och projekt under Idécafé Karlskrona!

Ideinstitutet-idecafe-4e-februari-2Nästa vecka hostar vi återigen Idéinstitutets Idécafé i våra lokaler på Borgmästaregatan 18. Idécafé är ett projekt för att främja innovation och entreprenörskap som finansieras av Almi och utförs i samarbete med företaget MaydayMonday.

Idécafé är en mötesplats för alla som driver eller vill driva ett projekt/företag där råd och stöd blandas med kreativt tänkande och feedback från andra. Just entreprenörskap och innovation är något som vi på City Network brinner för och vill främja, allrahelst i vår egen stad. Därför är vi stolta över att få vara med och möjliggöra Idécafe Karlskrona i våra lokaler för andra gången i rad.

Anmäl dig till Idécafé Karlskrona
Läs mer och se bilder från förra träffen

 

Funderar du på att driva projekt eller ett företag och vill bolla dina idéer eller driver du redan ett projekt/företag och vill testa en ny nätverksform? Då är Idéinstitutets Idécaféer perfekt för dig. Kom och presentera ett projekt, en utmaning eller en idé och låt andra ge dig feedback. Eller kom och nätverka med andra doers och bidra med råd och stöd. Din feedback är alltid supervärdefull för någon annan!  Perfekt för dig som vill inspireras och vara med i ett prestigelöst och avslappnat nätverkssammanhang.

 

Om projektet Idéinstitutet

Projektet finansieras och drivs av ALMI Blekinge och utförs i samarbete med företaget MaydayMonday. Visionen är att unga entreprenörer förverkligar sina drömmar och bidrar aktivt till ett svenskt hållbart näringsliv

Bakgrund

61% av dem mellan 18-30 år i Blekinge kan tänka sig att bli företagare, men endast 5% av länets företagare är idag under 30 år. Idéinstitutet är ett projekt för att lokalisera och hjälpa de 56% som ännu inte kommit igång, men också de 5% som redan startat.

Läs med om Idéinstitutet

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube  

 • Christoffer

  Låter väldigt roligt :) synd bara att det kostar att åka ner så långt :(

  • https://www.citysites.se/ Özgur Bal

   Ja, det är verkligen en givande fikastund. Trist att du inte kan haka på. Var i landet befinner du dig?

   • Christoffer

    I Jönköping :)