Vi fortsätter att fokusera på kvalitet och genomför ett antal förändringar

3405153463_b0733e8337_zVi har alltid strävat efter att leverera produkter, tjänster och support av högsta kvalitet till våra kunder. Förra året tog vi beslutet att börja jobba med kvalitet på ett mer strukturerat sätt och tog våra första steg mot en ISO 9001 certifiering. I november förra året blev vi certifierade, något som bevisar att alla aspekter av våra interna processer och metoder sätter kunden i fokus.

I januari anställde vi Tony Hallén som kvalitets- och personalansvarig. Tony har dedikerat all sin tid åt att hålla oss på banan med vårt kvalitetsarbete så att vi kan fortsätta att ständigt leverera på vårt löfte.

Vi tror på transparens och i den här artikeln går vi igenom ett antal förändringar som sker och som redan har kommunicerats till våra kunder. Ändringarna införs med start 1:a maj.


 

Etapp 1 – 1:a maj 2015

För kunder med domän och e-post gäller följande från och med den 1 maj 2015

Domänpaketet övergår till vårt nya E-postpaket och kostar 29 kr inkl. moms/månad.
* Möjligheten att nedgradera till ett kostnadsfritt domänpaket (utan e-post) införs.
* Nytt pris för toppdomänerna .COM, .NET, .ORG, .NAME, .INFO, .BIZ blir 99 kr inkl. moms/år.

 

Etapp 2 – 1:a oktober 2015

För kunder som dessutom har webbhotellspaket gäller följande från och med den 1:a oktober 2015

Vår egna statistiktjänst stängs

Vår egna statistiktjänst (AWStats) som har kunnat aktiveras via kontrollpanelen kommer att stängas. Istället kommer vi framöver att rekommendera Google Analytics då detta statistikverktyg på många sätt ger dig en förhöjd kvalité med ett bättre gränssnitt och fler funktioner. Självklart kommer vi via guider i vår kunskapsbank visa hur ni kan gå över till att använda t.ex. Google Analytics och vi rekommenderar att ni gör detta så snart ni har möjlighet.

Läs vår guide här: https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/303/27/statistik
 

Stödet för klassisk ASP stängs

Klassisk ASP har under en längre tid varit ett populärt språk för att bygga webbsidor.

Det är dock mer än 10 år sedan denna teknik slutade att utvecklas och supporteras från Microsofts sida. Detta innebär att det idag är en gammal teknik som medför sårbarheter som vi inte kan stå bakom.

Ur vår synvinkel är de två viktigaste anledningarna till att vi inte längre kan stödja klassisk ASP just säkerhetsfrågan men även driftsrelaterade problem som t.ex. prestanda.

Har du en webbsida i vår Windowsmiljö byggd i klassisk ASP så bör du omgående undersöka hur du kan bygga om denna för att den ska fungera även efter den 1:a oktober 2015. Är du osäker på om din webbsida kör klassisk ASP så kan du enkelt ta reda på detta genom att titta på dina webbfiler och se om någon slutar med ändelsen ”.asp”. Ett alternativ för att skapa en ny webbsida är att du använder vår One-Click-Installer för att enkelt installera WordPress eller Joomla.

 

Creative Commons licensed ( BY ) flickr photo shared by Cubosh

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube