City Sites flyttar in hos Loopia

CitySites-ViFlyttarIn-BlogImage-01
  

Idag har vi nyheter för dig som är kund hos oss på City Sites. Vi flyttar in hos Loopia – nordens ledande leverantör av domännamn och webbhotell!

Du som använder dig av våra domän, e-post och webbhotellstjänster kan sitta lugnt i båten – i nuläget händer absolut ingenting och dina tjänster fortsätter att fungera precis som vanligt.

 

Detta har hänt

Idag meddelade vi  att Loopia förvärvar City Networks affärsområde för domännamn och webbhotell, City Sites. Läs pressmeddelandet här. Affären träder i kraft idag och innebär att Loopia successivt kommer att flytta över City Sites tjänster till sin egen plattform.

 

Vad händer nu?

Dina domän-, e-post-, webbhotellstjänster och support fortsätter att fungera precis som vanligt utan att du behöver göra någonting. Arbetet med att förbereda flytten är redan igång. Loopia kommer att kontakta dig per e-post med mer information. Fram tills dess kontaktar du vår support precis som vanligt.

 

Varför händer detta nu?

City Network är idag en global leverantör av IT-infrastrukturtjänster. Vi har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt inom moln- och säkerhetslösningar genom tjänsten City Cloud och fokuserar nu helhjärtat på dessa områden. Loopia, som har bedrivit webbhotellsverksamhet i stor skala sedan 1999 är en perfekt samarbetspartner att hjälpa våra webbhotellskunder till fortsatta framgångar på webben.

Både vi och Loopia är oerhört måna om att den här förändringen ska bli så smidig och enkel som möjligt för dig som kund. Därför har vi förberett svaren på de vanligaste frågorna nedan.

 

Vanliga frågor

 

Vad innebär affären för mig som kund till City Sites?

Du behåller alla dina tjänster och behöver inte göra någonting. Ditt konto och de tjänster du använder hos City Sites (domännamn, e-post och webbhotell) kommer överföras till Loopia. Loopia kommer kontakta dig med information om hur överföringen kommer att gå till.

 

Jag är kund till både City Cloud och City Sites – vad innebär detta för mig?

Loopias förvärv av City Sites och tjänsterna domännamnshantering, e-post och webbhotell påverkar inte City Cloud. Ditt abonnemang för City Cloud fortsätter som precis som vanligt. Ditt konto och de tjänster du använder hos City Sites kommer överföras till Loopia. Loopia kommer kontakta dig med information om hur överföringen kommer att gå till.

 

Vilka är Loopia?

Loopia AB grundades 1999 och är idag Nordens ledande företag inom domännamn och webbhotell.

 

När flyttas mina tjänster till Loopia?

I slutet av året kommer Loopia påbörja en stegvis flytt av dina tjänster hos City Sites (domäner, e-postkonton och webbplatser) till Loopias plattform.

 

Hur flyttas mina tjänster till Loopia?

Dina tjänster hos City Sites kommer automatiskt att flyttas till Loopias plattform. Loopia kommer informera dig när respektive tjänst flyttas till Loopia. Om du behöver göra något med dina tjänster innan flytten genomförs kommer Loopia ge dig information om det per e-post.

 

Hur påverkar flytten mina tjänster?

Dina tjänster kommer fortsätta fungera som tidigare. Efter genomförd flytt kommer du administrera dina tjänster via Loopia Kundzon.

 

Hur påverkas priset på mina tjänster?

Innevarande avtalsperiod fortsätter att gälla även efter din flytt till Loopia. Loopia kommer matcha de tjänster du har i dag med ett passande paket hos Loopia. Föredrar du ett annat paket än det Loopia föreslår kan du själv byta paket efter flytten är genomförd. Du kommer ta emot mer detaljerad information kring paket och pris från Loopia per e-post inför flytten.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube