Helt nya NU-domäner

.NU.NU Domain Ltd (Nunames) planerar att släppa ett stort antal reserverade domännamn under de kommande veckorna. Det är domäner som inte tidigare har registrerats av någon annan och som hittills bara har legat och skvalpat hos Nunames. Domänerna släpps i två steg där det första steget innebär att de släpper “vanliga” domännamn som består av både bokstäver och siffror. I det andra steget släpper de domäner som bara innehåller siffror.

Inom några dagar läggs domänerna till i Nunames publika lista över domäner som snart löper ut (www.droplist.nu). Då dessa domäner inte har varit registrerade av någon annan kommer releaseperioden att vara kortare än för domäner som tidigare varit registrerade så det gäller att vara med om man ska ha en chans att registrera dem.

Anledningen till att domänerna släpps är ett pågående moderniseringsarbete som Nunames just nu är mitt uppe i. Som en del av det arbetet har de förtydligat sin policy gällande reserverade domännamn vilket direkt resulterat i att ett stort antal av dessa nu släpps till allmänheten. Den nya policyn finns att läsa på http://www.nunames.nu/.

Passa på nu!

Passa på att registrera dina .NU-domäner hos oss under vår grymma kampanj. Från början hade vi 4000 .Nu-domäner för 10kr/st och i skrivande stund har vi 1522 .Nu-domäner kvar till detta pris.

Kampanj på .NU-domäner

  • 10kr första året
  • Domänpaket ingår och inkluderar
    • 1000 e-postkonton
    • 10GB mailboxar
    • Fullständig domänhanterare

Läs våra fullständiga kampanjvillkor.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube