Prisförändringar på ett antal toppdomäner

DotCom_Logo_OnWhiteVi kommer att göra prisförändringar på ett antal toppdomäner från och med den 22:a december 2014. Här är allt du behöver veta.

Vi sedan länge haft samma pris på både nyregistreringar och förnyelser vilket vi även fortsättningsvis kommer att ha. Det innebär att prisförändringarna som vi nu gör både påverkar nyregistreringar och förnyelser.

 

Toppdomäner

Listas inkl. moms

TLD Nytt pris
.COM  89 kr
.ORG  89 kr
.BIZ  89 kr
.NET  89 kr
.INFO  89 kr
.SE  119 kr
.EU  74 kr

 

 

Nyregistreringar

Den uppdaterade prislistan börjar gälla Måndagen den 22:a december 2014. Alla nyregistreringar av ovan nämnda toppdomäner, fram till detta datum, debiteras enligt nuvarande prislista (https://www.citynetwork.se/domanregistrering/)

 

 

Förnyelser

Alla förnyelser av ovan nämnda domäner, som görs INNAN Måndagen den 22:a december 2014, kommer att debiteras enligt nuvarande prislista. Alla förnyelser som görs efter Måndagen den 22:a december 2014 kommer att debiteras enligt de nya priserna ovan. Om du vill förnya ditt domännamn i förtid kan du självklart göra det när du vill. Läs mer här

 

Är det något annat som förändras?

Nej, ingenting förändras förutom priset på 7st toppdomäner. Hos oss får du fortfarande ett helt kostnadsfritt domänpaket som inkluderar en komplett DNS-hantering, upp till 1000 e-postkonton, 10GB maillådor och totalt 250GB lagringsutrymme för din mail.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube  

 • nicklas

  ok, då blir det att börja flytta bort domännamnen från er.

  • https://www.citysites.se/ Özgur Bal

   Tråkigt att höra Nicklas… Vi hoppas att du återvänder som kund till oss i framtiden…

   • Nicklas

    Det är en stor prishöjning som jag tjänar tusenlappar på att flytta till någon annan.

 • http://henrikblomgren.net Henrik Blomgren

  Hm. Får man fråga varför ni helt plötsligt börjar ta mer pengar för .se ändelser? Tror ni är enda företaget som kommer genomföra denna ändring och då undrar man ju varför?

  • https://www.citysites.se/ Özgur Bal

   Hej Henrik.

   Vi har helt enkelt sett över vårt erbjudande, tagit i beaktande vad vi inkluderar och satt ett nytt pris på vissa av de toppdomäner som vi tillhandahåller.

   Målsättningen var att inte tumma på vårt grymma domänpaket som ingår kostnadsfritt när man registrerar ett domännamn hos oss. Där ingår komplett domän- och DNS-hantering, upp till 1000 e-postkonton, 10GB mailboxar och 250GB totalt mailutrymme. Vi tar alltså inte extra betalt för dessa tjänster.

   • http://henrikblomgren.net Henrik Blomgren

    Ok. Då är jag på.

 • Naffe

  Fy fanken vad uselt! Det blir definitivt en massflytt av domäner, för min del.

  • https://www.citysites.se/ Özgur Bal

   Trist att höra Naffe. Vi hoppas såklart att du både utnyttjar och ser värdet i den funktionalitet vi erbjuder och de tjänster vi inkluderar. Om så inte är fallet respekterar vi såklart ditt beslut och hoppas på att få se dig som kund hos oss igen i framtiden.