Fler tjänster

Upptäck våra IT-infrastrukturtjänster.

City Network är en europeisk leverantör av robust, global och öppen IT-infrastruktur. Vi tillhandahåller skalbara och kostnadseffektiva IT-infrastrukturtjänster från våra hallar runt om i världen, allt sammankopplat med ett globalt och dedikerat nätverk. City Sites är vårt varumärke för webbhotell, domäntjänster och e-post.

 

Dedikerade servrar

Att hyra en dedikerad server innebär att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att behöva oroa er över hårdvara eller annan kringutrustning. Vi äger servrarna och har fullt ansvar för upptid, hårdvara, kylning samt kraftförsörjning för att säkerställa att era servrar alltid är online.

 

Läs mer om våra dedikerade servrar

 


 

Äkta Cloud Computing baserat på OpenStack

Med vår IaaS-plattform, City Cloud, får du tillgång till dina helt egna, virtuella, serverhallar och full kontroll över var och hur din data sparas. City Cloud är Infrastruktur som tjänst baserad på OpenStack och tillgänglig i flertalet hallar världen över – allt direkt via din webbläsare. I City Cloud skapar och flyttar du servrar, lagringspooler och andra tjänster med bara ett par klick samtidigt som du endast betalar för det du använder.

 

Läs mer om vår OpenStack-baserade IaaS

 


 

Branschspecifikt moln

Genom våra branschspecifika moln, som lever upp till en rad olika säkerhetskrav, över flera datahallar kan vi erbjuda infrastruktur som tjänst för branscher med särskilda krav på säkerhet och hög tillgänglighet. Genom att säkerställa att våra kunder kan efterleva krav som ställs på lagring av finansiell data, patientdata och statlig information kan företag inom finansiella sektorn, försäkring, hälso- och sjukvård och statliga myndigheter ta del av alla fördelar som vårt publika moln erbjuder.

 

Läs mer om branschspecifikt moln

 


 

Privata nätverk

Genom att utnyttja den extrema kapacitet och de skalskydd som vi har i våra egna datahallar runt om i världen kan vi erbjuda en rad olika nätverkstjänster för att säkra ditt företags nätverk och datahallar. Några av fördelarna är snabb och säker access till din data i City Cloud och City Networks datahallar runt om i världen samt snabb internetförbindelse genom samma nätverkskoppling.

 

Läs mer om Privata nätverk

  


 

Kontakta oss på sales@citynetwork.se för mer information.