Hemkomna från ICT Expo i Göteborg

bild 4Vilken skillnad det är att prata med våra besökare idag jämfört med för två år sedan. När vi först började ställa ut på de stora mässorna i Stockholm och Göteborg var Molnet och cloud computing på modet både som begrepp och i ny tappning vad gäller teknik. Säkerhets –och ansvarsfrågorna dominerade och diskuterades flitigt under en lång period innan det så sakta avtog och gick över till att bli en fråga om var och hur man skulle implementera användandet av molnet i sin egna organisation.

Det har varit en lång resa hit med många intressanta diskussioner längs vägen. Vi har aktivt varit med och utbildat våra besökare i IaaS specifikt och cloud computing i allmänhet. Numera vet de flesta besökare vilka vi är, de har många gånger hört talas om oss och använder våra tjänster. Det är oerhört kul att se hur det utvecklat sig och att få lite olika input på både våra tjänster men också användningsområden och nya tjänster som är på gång.

Under mässans andra dag deltog vår CTO, Magnus Bergman, i en paneldebatt med rubriken: Optimera ditt nät för nästa tekniktrend och berörde områdena Klassificering, Säkerhet och IPv6.

 

Vi är mycket nöjda med de två mässdagarna i Göteborg och även med samarbetet med vår partner Entiros som vi delade monter med. Entiros IT Arkitekt Gustav Rosén höll för övrigt en presentation om modern integration under mässans första dag.

 

Nästa mässa som vi kommer att ställa ut på är IP-Expo som går av stapeln 9-10 maj på Kistamässan.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube