Hosting Day i Buenos Aires

Imorgon den, 29:e november, är vi på Hosting Day 2011 i Buenos Aires, Argentina. Under dagen träffas alla möjliga företag och personer och pratar hosting, ny teknik och lyssnar på föreläsningar. Vi kommer att vara på plats och prata lite om våra driftlösningar och ta till oss av information från den Latinamerikanska hostingbranschen i allmänhet.

 

 

 

Hosting Day hålls i år på det prestigfyllda Universitetet UADE, the Argentine University of the Enterprise. Under dagen hålls en del presentationer, bland annat om html5, molnet och olika driftlösningar. Som med många andra event är det ett utmärkt tillfälle för oss att komma ut och träffa kollegor inom branschen och diskutera våra driftlösningar med våra poteniella kunder. Bland deltagarna hittar vi representanter från hostingbranschen, utvecklare och entreprenörer. Vi ser fram emot många givande diskussioner och möten med olika företag och branscher.

Mer information om dagen finns på http://www.hostingday.org. Om du har vägarna förbi eventet, kontakta oss gärna via email eller Twitter så att vi kan träffas.

Vi återkommer inom kort med en rapport från Hosting day.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube