Näringslivsdagen 2013

20131014-115324.jpgI fredags ställde vi ut på Näringslivsdagen 2013. Det är nionde året i rad som Näringslivsdagen arrangeras i samarbete mellan Karlskrona kommun och KFH (Karlskrona Företags- & Hantverksförening) och i år hölls mässan i tennishallen på Telenor Arena Karlskrona.

Jag måste verkligen säga att jag är imponerad då mina förväntningar inför dagen inte var speciellt höga. Så fort jag satte min fot i tennishallen i torsdags, för att rigga upp vår monter, så insåg jag hur fel jag hade. Om arrangören och utställarna bara bjuder till och satsar lite så blir vilket evenemang som helst bra och det fick jag bevisat för mig där och då. Alla, och då menar jag verkligen ALLA utställare hade riktigt prydliga och snygga montrar. Det i sig imponerade på mig men det är först när jag ställer det i relation till andra mässor jag varit på som jag inser hur stort det är. Utan att nämna några namn så har jag varit “stora” mässor i andra delar av Sverige där det inte satsas hälften så mycket som här.

Fredagen kom och vi stod redo för många intressanta möten. Vi hade gott om godis, t-shirts och goodiebags och ett stadigt tryck i vår monter nästan hela dagen. Det var stor variation på besökarna och förutom olika aktörer, medarbetare och andra människor från Karlskronas näringsliv besöktes mässan av ungdomar från skolorna i området. Det var väldigt roligt att se att de inte bara var på plats för godisets skull utan många av dem intervjuade oss utställare och hade andra skolprojekt kring näringslivsdagen.

Allt som allt var det en riktigt bra dag som avslutades i stadshotellets festvåning för lite mat och mingel. Stort tack till Karlskrona Kommun och KFH för i år. Vi kommer definitivt att vara med på Näringslivsdagen 2014!

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube