Snart dags för ICTexpo i Göteborg

Nytt år – nya mässor, som vi brukar säga här på City Network. Årets första mässa går av stapeln 18-19 januari då vi ställer ut på ICTexpo i Göteborg.

Precis som sist, när vi var i Malmö, är det 5 mässor som genomförs under samma tak; BusinessIT, Telecom & Mobility, IT Infrastructure, IT-security, Internet Expo & Digital Marketing. Vi håller, precis som de senaste gångerna, till på Infrastruktur-delen och pratar hosting med våra besökare.

 

Entiros är med oss

För andra gången har vi med oss vår samarbetspartner Entiros, som ställer ut tillsammans med oss. Entiros är specialister på integration och kommer också att hålla en presentation under mässans första dag. Klockan 10:30 på Business Arena, pratar Gustav Rosén om utmaningarna och möjligheterna med Integration i molnet. “Det börjar med ett API-anrop och slutar med en drös kopplingar som inte liknar annat än spaghetti. Vi visar dig modern integration i praktiken och hur du drar nytta av molnet för den ultimata integrationslösningen”

 

Fribiljett

Självklart har vi fribiljetter till mässan och vi vill välkomna dig och dina kollegor att besöka oss i monter F01:30. Välkomna!

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube