News

Nya registreringsvillkor för toppdomänen .SE

Stiftelsen för Internetinfrastruktur är en oberoende allmännyttig stiftelse som ansvarar för administrationen av registret för Domännamn under toppdomänen .se, som regleras i lagen (2006:24) om nationella toppdomäner för Sverige på Internet.

De nya registreringsvillkoren för .SE domänen börjar gälla den 27:e may 2015.

 

PDF Registreringsvillkor


Categories: NEWS-sv

Träffa oss på IT Solutions Expo i Göteborg

Den 4-5 Mars är vi i Göteborg för att ställa ut på IT Solutions Expo / Cloud Forum Nordic och prata om OpenStack och molnet på CloudBeer Gothenburg. Det blir två dagar som enbart kretsar kring molnet och vi ser verkligen fram emot det. Du hittar oss i monter B09:12 under mässdagarna och på kvällen den 4:e pratar vi molnet och käkar en bit mat på Scandic Opalen.

Läs mer


Categories: NEWS-sv

City Network – Fullt fokus på kvalitet

Målet för City Network är inte bara att vara den mest attraktiva leverantören av molnbaserade infrastrukturtjänster i Europa, utan att också vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen. Därför har bolaget beslutat att anställa Tony Hallén i den dubbla rollen som personal- och kvalitetsansvarig.

– Tony Hallén har en lång och gedigen erfarenhet av verksamhets- och ledarskapsutveckling. Hos oss ska han jobba parallellt med både strukturer och människor för att vi ska bli ännu bättre som företag och som arbetsgivare, förklarar City Networks VD, Johan Christenson.

Allt sedan starten 2002 har City Network drivits av hängivna och entusiastiska medarbetare. I takt med att företaget vuxit – vad gäller såväl omsättning, som antalet anställda och den geografiska spridningen – har även behovet av fast etablerade strukturer, rutiner och metoder vuxit. En roll som Tony nu axlar.

– Jag ser mycket fram mot att arbeta med kvalitetsutveckling i kombination med personalutveckling på City Network, ett företag som jag följt länge och som är inne i en mycket intressant expansionsfas. I grund och botten handlar mitt uppdrag om att få företagets struktur och kultur att samverka på ett sätt som ökar bolaget effektivitet.

– Vår personal är vår viktigaste tillgång och för att vi skall fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare måste vi kunna erbjuda en arbetsplats som är inbjudande och inkluderande samtidigt som vi levererar tjänster av högsta kvalitet. I det fortsatta arbetet med att säkra detta är jag därför mycket glad att ha Tony på plats, avslutar Johan Christenson.


Categories: NEWS-sv

Öppettider under jul- och nyårshelgen

Det börjar närma sig jul och med det kommer lite julledighet. Här är våra öppettider under jul- och nyårshelgen.

24:e december 10:00-15:00
25:e december 10:00-15:00
26:e december 10:00-15:00
31:a december 10:00-15:00
1:a januari 10:00-15:00
6:e januari 10:00-15:00

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!


Categories: NEWS-sv

Prisförändringar på domäner

Den 22:a december uppdaterar vi priset för ett antal toppdomäner som vi har i vårt portfölj. Läs mer om förändringarna här.


Categories: NEWS-sv

Ny supportansvarig

Redan i våras började vi leta efter en erfaren ledare till vårt växande supportteam. I takt med att vi som bolag och våra tjänster både har vuxit och utvecklats, kräver även vår växande supportorganisation en ledare som kan anta utmaningen. En utmaning som både innebär korrekt styrning och ständig utveckling men även att bryta invanda mönster och ständigt hålla teamet på topp.

Läs mer om vår nya supportchef


Categories: NEWS-sv

Brottsförebyggande rådet förlänger avtal med City Network

Våren 2013 upphandlade Brottsförebyggande rådet, Brå, hostingtjänster för sina webbplatser och City Network valdes ut som slutgiltig leverantör. Ett år senare har myndigheten valt att förlänga avtalet och ge City Network det fortsatta förtroendet att säkra driften av de webbplatser som myndigheten ansvarar för.

Läs nyheten på MyNewsdesk


Categories: NEWS-sv

Internutbildning 6:e maj

Mellan 13:00 och 16:30, den 6:e maj, har vi på supporten en internutbildning. Under denna tid är våra telefonlinjer stängda och vi ber er återkomma så snart vi är på plats igen.


Categories: NEWS-sv

Öppettider under påsk

Som du kanske redan vet har vi på City Network öppet varje dag året om och påsken är inget undantag. Här är våra öppettider under påsken:

18/4 Långfredag:         10-15
19/4 Påskafton:           10-15
20/4 Påskdagen          10-15
21/4 Annandag påsk   10-15

Categories: NEWS-sv

City Network firar julbord

Idag fredag stänger vi telefonsupporten klockan 17.00. Hela City Network skall tillsammans avnjuta ett härligt julbord. Vi öppnar som vanligt igen lördag klockan 10.00. Vi önskar alla våra kunder en härlig Lucia dag.


Categories: NEWS-sv