Om cookies

En cookie, eller kaka, är en liten textfil som innehåller information och lagras på din dator. Kakor används på City Sites enbart för att exempelvis skapa bättre användarvändlighet. En typ av kaka kan skapas permanent och en annan är temporär där man i en så kallad session lagrar viss information under en kort period. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

På City Network använder vi endast sessionskakor för att till exempel temporärt lagra information vid en beställning. Detta gör det enklare att i steg guida dig genom beställningsprocessen. Kakan raderas när du slutfört beställningsprocessen och stänger din webbläsare. Vi sparar alltså inte kakor permanent med undantag för det fall du når en sida där du kan välja språk. I detta fall sparar vi en kaka för att du nästa gång du besöker oss skall få rätt språk direkt.

Om du inte önskar acceptera kakor kan du enkelt ställa in din webbläsare så att den inte tillåter kakor alls eller varnar när en webbplats försöker använda en kaka. Du kan också radera tidigare lagrade kakor via din webbläsare. Besök gärna din webbläsares hjälpsidor för mer information.

 

Om personuppgifter

Vi hanterar alla personuppgifter enligt de regler som anges i den svenska personuppgiftslagen. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part utan ditt godkännande.