Referenskunder

Webbhotell, cloud computing och dedikerad server är de huvudsakliga tjänsterna som vi på City Network levererar till över 15 000 kunder runt om i Sverige, Norden och Europa. Alla våra kunder har olika behov, är olika stora och växer i olika takt. Gemensamt för dem alla är att de har vänt sig till en leverantör som kan tillgodose både deras nuvarande och framtida behov både vad gäller drift, lagring och backup. Här är några av våra referenskunder.

 

Svenska Röda Korset
“Vi har nu använt city network under snart ett halvår, och är väldigt imponerade över företagets support. De är alltid tillgängliga och villiga att hjälpa till. Även när problemet uppenbarligen är orsakat av kunden själv.
Det har även varit en tillfredställande upptid. Smidigt och enkelt. Inga konstigheter!”

-Philip Granered, Utvecklare, portal för Röda Korsets Första hjälpen-grupper

Svenska Röda Korset

Svenska Spel
“Svenska Spel hade ett behov av att samla alla sina externt hostade sajter på ett och samma ställe och valet föll efter utvärdering på City Network. Kravet var bland annat stor flexibilitet i val mellan olika typer av hostade miljöer samt stark säkerhet vilket City Network absolut lever upp till”

-Emmy Zettergren Nordström, Community Manager

svenskaspel.se

Kaspersky lab
“För att bibehålla positionen som en av världens största leverantörer av säkerhets- och antivirusprogram utför vi kontinuerligt tester, utveckling och säkerhetsforskning. Hos City Network har vi tillgång till obegränsad serverkraft i tjänsten City Cloud vilket hjälper oss att komma igång på bara några minuter”

-David Jacoby, Senior säkerhetsforskare på Kaspersky lab

kaspersky.se

Svensk Fondservice
“När vi på Svensk Fondservice började arbetet med att leta efter en ny hostingpartner så fick vi snabbt upp ögonen för City Network och cloud computing med tjänsten City Cloud. Flexibilitet och driftsäkerhet i kombination med utmärkta priser och prestanda gjorde valet enkelt. Vi har inte tittat tillbaka sedan dess”

-Nalle Jacobsson, CTO på Svensk Fondservice

svenskfondservice.se

Menmo
“Vi på Menmo har samarbetat med City Network under många år för drift av våra mobila lösningar, plattformar och communities. Med stabil drift, förstklassig support och utmärkt SLA är City Network den perfekta hostingpartnern för oss!”

-Lars Widmark, Grundare av Menmo

menmo.se

Brandos
“Vår expansion håller i sig och Brandos är idag nordens största skobutik på nätet. I dessa tillväxttider är det viktigt för oss att ha en hostingpartner som man kan lita på och som också håller jämna steg. City Network har en pålitlig driftsmiljö som vi är mycket nöjda med”

-Tommy Svensson, CTO på Brandos

brandos.se

Tailor Store
”Som en av Europas största och mest prisbelönta leverantörer av skräddarsydda kläder ställer vi samma kvalitetskrav på vår driftsleverantör som på våra egna produkter. Skräddarsydda, ledande, trygga och högkvalitativa lösningar får man både hos oss på Tailorstore och hos vår driftspartner City Network”

-Jan Höjman, VD på Tailor Store

tailorstore.se

Onlinepizza
“OnlinePizza är Sveriges största leverantör av hemkörd snabbmat. Varje dag förmedlar vi tusentals matbeställningar till mer än 1150 direktanslutna restauranger vilket ställer extremt höga krav på vår driftsmiljö. City Network har genom åren levererat en stabil och säker miljö, utmärkt support och innovation inom bland annat molntjänster vilket gör att de ständigt förtjänar att ha oss som kunder”

-Athanasios Fotoglidis, CTO på OnlinePizza

onlinepizza.se

Hembiobutiken
”På Hembiobutiken.se, utsedd till Sveriges bästa e-handlare för ljud och bild 4 gånger, är vi väldigt måna om att ha en stabil och säker driftsmiljö. City Network möter alla våra krav till en kostnad som är betydligt lägre än vår tidigare leverantör. Med enkla och smarta tjänster som tex Onlinebackup.se kan vi själva säkra datan i vår dedicerade miljö och enkelt återställa om olyckan skulle vara framme. Vi är mycket nöjda med City Network!”

-Perra Sandström, CTO på Hembiobutiken

hembiobutiken.se

Wireload
“Vår e-post-migreringtjänst, Yippiemove, kräver mycket resurser och behöver kunna skala till hundratals serverar. Därför ställer vi stora krav på våra IaaS-leverantörer. När vi expanderade vår verksamhet till Europa valde vi Sverige och Schweiz för våra servrar. Av alla aktörer i Sverige var
City Network den leverantör som kunde levera den mest flexibla IaaS-lösningen till de bästa priserna genom tjänsten City Cloud.”

-Viktor Petersson, CEO på Wireload Inc

wireload.net