Välj City Network som .SE registrar

Vi gör det mycket enkelt för dig att överföra dina domäner till City Network som registrar. Flyttar du dina domäner hit innebär att du kan enkelt samla och hantera alla dina domäner på ett ställe i Sveriges mest populära kontrollpanel. Processen är lite annorlunda beroende på om du redan är kund eller precis ska bli kund. Se nedan.

Jag är redan kund

Om du redan är kund går du direkt till vår kontrollpanel “My City” och loggar in. Där  hanterar du domäner, DNS inställningar och webbplatser. Du skriver in den auktoriseringskoden du har fått från din registrar och klistarar in den direkt i fältet för koden i kontrollpanelen. Processen för flytten påbörjas direkt därefter.

Jag är ännu inte kund

Om du inte är en kund ska du fylla i vårt formulär här. Välj radioknappen “flytta domän”. Kom ihåg att vi tar inte ut någon avgift för att flytta domänen. Vi ger dig dessutom 10 kostnadsfria e-postkonton med varje domän. Vårt domänpaket är kostnadsfritt.

När du har fyllt i formuläret får du ett e-post med den information som du behöver för att logga in på My City för att hantera dina domäner.  När du väl har ditt kundnummer och inloggning så loggar du in som kund och går till din domänhanterare där du klistrar in din auktoriseringskod i fältet för denna. Nu påbörjas processen av flytten.

Mer information om .SE registrar

.se-registrar

City Network Hosting AB är registrar för det svenska domännamnsregistret .SE. Tillsammans med .SE arbetar City Network Hosting AB för en positiv utveckling av Internet i Sverige, till nytta för användare och samhället i stort. Nöjda domännamnsinnehavare, oavsett om dessa är stora organisationer eller privatpersoner, är vårt gemensamma mål.

.SEs allmänna villkor

Ta del av .SEs allmänna villkor för domännamnsregistrering

Tjänster & Priser för domännamnsregistrering hos City Network Hosting AB

Registreringsavgift, nyregistrering: 89 SEK (i denna avgift ingår första årsavgiften till .SE)

Registreringsavgift, överlåtelse: 99 SEK

Samtliga avgifter ovan är inkl. moms.

Information om behandling av personuppgifter

City Network Hosting AB behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204) och i enlighet med vad som framgår av Bilaga 3 i .SE:s Registraravtal.

Öppettider

City Network Hosting AB:s support besvarar inkommande frågor måndag – fredag mellan 09:00 och 21:00 och Lördagar mellan 10:00 och 14:00. Du kan antingen e-posta din fråga till support(snabel-a)citynetwork(punkt)se eller ringa till oss på telefonnummer 0455 – 69 00 01 så besvarar vi din fråga snarast.

Företagsinformation

City Network Hosting AB

Borgmästaregatan 18

SE-371 34 Karlskrona

E-postadress: registry(snabel-a)citynetwork(punkt)se

Org.nummer: 556630-7806

VAT-nummer: SE556630780601