Snacka hem ett survival kit och en biljett till SSWC!

SSWC Javisst, Sveriges nördigaste läger börjar på torsdag och vi hoppas på gott väder, härliga diskussioner och en grym avslutning på sommaren 2011. City Network deltar på SSWC ihop med systerbolaget Social Factory och vi anar nästan lite resfeber här på kontoret.

Alexander, vår representant från City Network kom på en lysande idé efter att ha ögnat igenom diskussionerna på Facebook. Vi måste ju självklart tävla ut ett survival kit bland deltagarna!

 

 

Jae… Survival och survival. Vi tänkte som så att en tvättäkta nörd klarar sig bra mycket längre på ettor och nollor än på triviala saker som eld, en bra kniv, tak över huvudet, vatten och mat. Vårt survival kit innehåller således en viktig sak som bara en riktigt Internetnörd kan uppskatta, ett batteripack som håller din telefon laddad!

Batteripack Vi har 5 stycken batteripack som kan ladda de flesta telefonerna och även iPad. Med en kapacitet på 5000mAh har du en hel del extra kräm i din telefon som med lätthet tar dig igenom de extrema umbäranden som batteritorsk kan medföra. Just nu ligger de på laddning och väntar på att få hamna i händerna på de 5 deltagare som bäst motiverar varför just de ska vinna dem.

Motivera varför just du ska vinna ett av våra survival kit genom att kommentera det här blogginlägget. Logga in på Disqus med ditt twitter-id så att vi kan jämföra mot deltagarlistan på SSWC.

Alexander agerar enhällig jury och du kan skicka in din motivering fram till imorgon Onsdag kl. 19:00. Vinnarna presenteras här på bloggen och på Twitter under torsdag förmiddag. Vinnarna stämmer sedan träff med Alexander via twitter och hämtar upp sina survial kit på Tjärö. Enkelt eller hur?

Har du ingen biljett till SSWC? Ta då chansen att tävla om en sådan också. Tältplats och transport från Karlskrona till Tjärö ingår! Det är vårt systerbolag Social Factory som har en biljett till övers och all information om hur du kan vinna den biljetten hittar du här: http://www.socialfactory.se/sswc-2/delta-i-arets-sswc-gratis/

Lycka till med motiveringarna och hoppas alla får en underbar långweekend på Tjärö, med eller utan survival kit!

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube