Vi är anmälda till SSWC 2011!

SSWC-logo-2011-badge Den 11-14 augusti är det återigen dags för SSWC (Sweden Social Web Camp) som genomförs på Tjärö i Karlskrona skärgård.

SSWC är en unconference om den sociala webben som, på initiativ av Tomas Wennström och Kristin Heinonen, startade och gjorde succé under sommaren 2009.

Det bästa sättet att förklara SSWC är att det är ett vuxenkollo för Internetnördar.  Kollot och dess agenda är helt och hållet deltagardriven vilket innebär att alla diskussionsämnen bestäms på plats, gemensamt av alla deltagare.

På kollot 2009 genomfördes ett 60-tal presentationer om allt från Government 2.0 till vad som händer med våra nätidentiteter när vi dör.

Oavsett hur man benämner SSWC är det en härlig mötesplats för alla som är intresserade av den sociala webben. Att det dessutom sker i en härlig miljö med bastuflotte, får och en egen ö gör det hela än mer trevligt. Populärt är det också, av årets första 250 biljetter gick 200 av dem åt på mindre än 7 minuter vilket är ett nytt rekord!

Torsdagen den 30:e juni sker det ett nytt biljettsläpp och det gäller att vara på hugget om man vill vara med. Håll koll på SSWC-bloggen för mer detaljer kring nästa biljettsläpp.

Vi ser fram emot en trevlig långweekend med många roliga möten och intressanta diskussioner.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube