De rätta svaren och vinnaren i vår tävling

Partners594 personer har besvarat våra 5 frågor och motiverat varför just de ska vinna en iPad2. Av dessa var det 63 personer som svarade rätt på alla 5 frågorna. Här kommer de rätta svaren och självklart ska vi också berätta vem som idag får en iPad2 hemskickad. Här kommer de rätta svaren och även en vinnande motivering.

 

 

 

Fråga 1

Joakim Jardenberg är kanske Sveriges mest erkända föreläsare, inspiratör, debattör och rådgivare inom IT och sociala medier. Han tog nyligen initiativ till ett projekt som ska rädda ett stycke Internethistoria. Vad heter projektet?

Svaret vi letade efter var Jaikuarchive och detta har 78 personer svarat helt korrekt på.

Fråga 2

Tommy k Johansson driver tkj.se – Sveriges största svenskspråkiga IT-blogg med ca 10 000 besökare om dagen. Vilket datum publicerades det första blogginlägget på tkj.se?

Svaret vi letade efter var 2007-05-25 (oavsett format) och detta har 71 personer svarat rätt på.

Fråga 3

Mattias Boström är förläggare, författare och sedan ett år tillbaka stand up-komiker. Hur många “gig” har han gjort fram till och med 2011-11-20?

Rätt svar är 48st och detta hade 69 personer svarat.

Fråga 4

Webmastern skriver om bland annat affiliatemarknadsföring, WordPress och allmänna tips om bloggande. Vilket år startades bloggen webmastern.se?

Rätt svar på frågan var 2008, något som 64 personer svarat rätt på.

Fråga 5

Jens Filipsson driver webbhjalp.se där han svarar på alla möjliga och omöjliga frågor om webbutveckling, webbdesign och WordPress. Vad jobbar Jens med när han inte boggar på webbhjälp?

Rätt svar på frågan är frilansande saxofonist och webbdesigner. Frågan besvarades korrekt av 63 personer.

 

Motiveringarna

Att sitta och läsa alla 63 motiveringarna var en fröjd i sig. Vilka härliga, roliga, påhittiga och ibland sorgliga berättelser det finns. Hade vi kunnat hade vi självklart delat ut en iPad2 till var och en av er, det ska ni veta.

Det är inte heller en lätt uppgift, att sålla och försöka hitta en motivering som man fastnar för. Vilken ska man välja? Ska det bli den osjälviska deltagaren som vill ge bort vinsten till en släkting som är i stort behov av en iPad? Eller tjejen som studerar och vill kunna spela spel när hon inte längre orkar anteckna? Kanske ska den gå till killen som inte får köpa en iPad2 av sin fru och är rädd att han ska stanna av i utvecklingen (tekniskt)?

Vi fastnade slutligen för följande motivering som vi tyckte var väldigt målande:

-“Jag Vill kunna trycka den i huvudet på min galet dryga svåger som är så mallig över sin iPad 1 och älskar att hinta om att jag inte ens har råd med en begagnad iPad 1..”

Vi tycker absolut inte att du ska trycka upp din iPad2 i ansiktet på din svåger, att ge igen med samma mynt är nog inte din grej. Hoppas dock att din iPad2 kommer till nytta på andra sätt och att du får en riktigt härlig jul.

Stort grattis Johanna Månsson!

 

Vinnaren Johanna månsson!

Johanna Månsson

Hej Johanna och stort grattis till vinsten! Hur känns det här?

Helt sjukt! Jag har aldrig vunnit något förr så det känns skoj.

Din motivering fick oss verkligen att skratta, vad tror du att din svåger säger om det här?

Jag tror att han kommer skratta och antagligen bli en aning avundsjuk också.

Vad står högst upp på önskelistan förutom en iPad2?

Lite klyschigt kanske men jag önskar mig bara en lugn jul med min familj.

Hoppas nu att du får en riktigt god jul och ett gott nytt år, skicka gärna en video till oss från din iPad2 när du har fått hem den

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube