#samlafamiljen och vinn pizza!

Samlafamiljen

Såhär i OS-tider samlas många familjer framför teven och vad passar då inte bättre än att slippa laga mat och ta hand om disken? Följ oss på Instagram och var med i vår tävling för din chans att vinna en festlig pizzakväll för hela familjen! Till tävlingen

Tävlingsregler

Tävlingsregler

 

1: Ditt tävlingsbidrag måste skickas in från vår tävlingssida för att vara med i tävlingen. (det räcker alltså inte med att tagga bilden med #samlafamiljen på Instagram)

 

2: Tävlingen pågår fram till och med den 23:e februari och vinnarna utses av en jury bestående av anställda på City Network. Vinnarna meddelas via e-post och presenteras i av City Network utvalda kanaler.

 

3: Varje dag mellan 15:00-18:00 koras 1 vinnare som får 5 rabattkoder á 70kr som gäller för pizzabeställningar på nätet.

 

4: City Network förbehåller sig rätten att exkludera tävlingsbidrag som kan betraktas som olämpliga.

 

5: Du får tävla med hur många bidrag du vill och du är med i urvalet varje dag under tävlingsperioden. Dock kan en och samma tävlingsdeltagare endast vinna 1 pris.

 

6: Samtliga deltagande bidrag kan komma att publiceras i av City Network utvalda mediera

 

7: Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi skickar vårt månatliga nyhetsbrev till dig. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet.

 

8: City Network förbehåller sig rätten att ändra tävlingsvillkoren under tävlingens gång.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube