Skapa telefonkö-musik, vinn en iPad mini!

iPad miniFör 7 år sedan svängde en av våra tekniker ihop en liten melodi i Garage Band och laddade in den i vår telefonväxel som kömusik. Uppgiften att byta ut musiken har sedan dess inte lyckats ta sig upp från sistaplatsen i vår prioritering. Om någon tagit illa upp ber vi verkligen om ursäkt men lovar nu bättring på den fronten.

Tävla och vinn en iPad mini

Vi behöver förnya oss och med din hjälp är vi övertygade om att vår kömusik kommer bli en fröjd för örat. Skapa en låt som vi kan använda som kömusik och tanka upp den i vår SoundCloud-grupp så är du med och tävlar om en iPad mini.

Fullständiga tävlingsregler

 • Låten/melodin ska till 100% vara skapad av dig
 • Låten får inte på något sätt bryta mot någon form av upphovsrätt eller andra rättigheter
 • Du får använda vilket/vilka verktyg du vill för att skapa din låt/melodi
 • Låten/melodin får vara max 3 minuter lång
 • Du kan ladda upp maximalt 3 bidrag
 • En jury, bestående av anställda på City Network utser en vinnare
 • Alla former av olämpligt innehåll kommer att avvisas
 • Tävlingsbidrag kan laddas upp fram till och med 10:e maj
 • En vinnare kommer att utses och presenteras i vår blogg, på Facebook, på Twitter och i andra sociala medier senast den 17:e maj. (Edit: Tävlingen är avslutat men vi behöver överlägga ytterligare någon dag innan vi kan presentera en vinnare. Detta sker den 20-21:a maj)

Instruktioner

Du deltar i tävlingen genom att ladda upp ditt verk till vår grupp på SoundCloud. För att göra detta krävs det att du har ett konto på SoundCloud (kostnadsfritt). När du har gått med i gruppen och laddat upp ditt verk måste det modereras av oss innan vi publicerar det i gruppen. Om det av någon anledning avvisas meddelar vi dig detta via SoundCloud.

Priset

Tävlingspriset är en iPad mini, Wifi+Cellular 16GB Vit. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tips

Tänk på att låten du skapar ska gå i en slinga och spelas upp för någon som sitter i telefon och väntar på att få svar. Utan att inverka på din kreativitet vill vi bara göra dig uppmärksam på att ha detta i åtanke när du skapar din låt. Vad hade du velat lyssna på om du tvingas vänta en kortare eller längre tid i telefonkö?

Juryn kommer att lägga stor vikt vid hur pass lämpad låten är för ändamålet.

Jag vill bara satsa på musiken, hur kan ni hjälpa mig?

Vi erbjuder olika typer av driftslösningar till Sveriges i särklass bästa priser. Hos oss kan du exempelvis registrera en egen domän och skapa en snygg hemsida med bara några få klick till ett otroligt pris. Läs mer om ett av Sveriges bästa webhotellspaket och beställ det för bara 120kr första året.

Behöver du mer kraft eller större resurser för att hantera din media kan du även skapa en helt egen server med ett par enkla klick. Kolla in City Cloud och vilka möjligheter du har med en helt egen virtuell server.

Det finstilta

Du styr själv hur rättigheterna till ditt verk ska hanteras direkt på SoundCloud, detta gör du när du laddar upp ditt verk. Vi vill absolut inte lägga beslag på eller ge oss in i någon form av diskussion eller dragkamp om rättigheter. Om du vinner tävlingen ger du oss helt enkelt rätten att använda låten som kömusik i vår telefonväxel samt rätten att dela låten i diverse sociala medier. Genom att ladda upp en låt till vår SoundCloud-grupp godkänner du dessa och alla ovan nämnda tävlingsvillkor. Vi förbehåller oss rätten att justera tävlingsvillkoren utan förvarning om det uppstår tveksamheter eller på något annat sätt tvetydligheter som vi blir uppmärksammade på efter att tävlingen påannonserats.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube  

 • Anders Eklind

  Hej
  Som den rutinerade telefonkökund jag är, så har jag härmed den stora glädjen att härmed bidraga med ett allvarligt menat tävlingsbidrag.
  Skona era kunder från sån där djä..la pausmusik. Man kan ju bli småirriterad för mindre.
  Hellre tar några roliga historier, medans man väntar, eller varför inte en liten stunds tyyyysssstnad. Tysnaden är ett klart underskattat tillstånd.
  Tycker jag

  • Prez

   Blir du då inte lite småirriterad om de svarar mitt i historien? :)

 • Jonas Lindekrantz