Vinnaren i vår musiktävling

Anton EricsonFör lite mer Än en månad sedan utlyste vi en tävling för att hitta en ny låt att använda som pausmusik när våra kunder ringer in till oss. Vi har nu utsett en vinnare och även lagt in låten i vår växel. I vår urvalsprocess har vi gått på både tycke och smak, magkänsla och tekniska detaljer.

Vi fick en kort pratstund med Anton Ericson, vinnaren i vår tävling och han var minst sagt överraskad och glad.

Men gud vad roligt! Jättestort tack för det!
Jag heter Anton Ericson och jobbar som frilansande pianist och frilansande app-utvecklare för iPhone och iPad. Jag har spelat piano sen jag var sju, har hållit på med massa olika genrer men nuförtiden blir det mest jazz.
När jag såg City Networks tävling där man skulle skriva telefonkö-musik verkade det som ett underbart kul projekt, så jag skrev och skickade in två bidrag. I mitt vinnande bidrag “Wait For It” försökte jag förmedla en trevlig stämning, samtidigt som jag försökte göra en låt som skulle göra sig bra att spelas upp på telefonhögtalare. Alla instrument spelade jag in från mitt elpiano, ett Roland FP-4, ljudspåren bearbetades i Sound Studio och själva låten sattes ihop i Garageband.
Den nuvarande telefonkö-låten måste jag erkänna att jag faktiskt inte har hört, men jag är säker på att den är bra! Men lite förändring skadar aldrig. Att min låt ska spelas som telefonkö-musik på obestämd framtid känns jättekul, jag kommer säkert ringa då och då bara för att höra att den är kvar!
Vinnarlåten finns redan nu upplagd i vår telefonväxel och om du vill lyssna på den, men kanske inte prata med oss, så finns den här:

Stort grattis till Anton Ericson och låten “Wait For It” som alltså tar hem första priset som är en iPad mini!

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube  

  • Sebastian

    Inte konstigt att han inte har hört den gamla, väntetiderna är ju så korta! =)

    • https://www.citysites.se/ Johan

      :-)