Uppsägning av webbhotell eller domänkonto

Nedgradering till vårt helt kostnadsfria domänpaket eller vårt billiga e-postpaket gör du mycket enkelt själv. Du loggar som vanligt in i vår kontrollpanel på http://my.citynetwork.se och väl inne klickar du på följande – se bild längre ner:

1. Fakturering – längst upp till höger

2. Abonnemang i vår huvudmeny

3. Nedgradera till domänpaket/e-postpaket

Genom att nedgradera till domänpaketet håller du tillgången till vår kontrollpanel öppen och du kan behålla dina domäner och DNS utan någon kostnad.
Endast domänerna du behåller med oss som registrar kommer fortsätta faktureras genom City Network.
Det som kommer försvinna vid en nedgradering är hemsida, ftp, databaser och e-posttjänsten.

Nedgradering till E-postpaketet innebär att du behåller domäner, DNS och E-posttjänsten. Det som kommer försvinna vid en nedgradering till e-postpaketet är hemsida, ftp och databaser.

Nedan är exempel på nedgradering till Domänpaket.
 

 
När du klickat på “nedgraderingsalternativ” enligt bild ovan så fortsätter ni genom att klicka på knappen “nedgradera” enligt bild nedan.
 
steg 2 nedgradering
 
Skulle ni ändå vilja säga upp ert webbhotellspaket helt och hållet så gör ni det genom att logga in på http://my.citynetwork.se och raderar alla era webbplatser samt raderar alla era domäner under domänhanteraren. Se vår guide radera domännamn som du inte vill ha kvar.

När ni raderat webbplatser och domäner skickar ni ett mail med ert kundnummer till oss på support@citynetwork.se från ert användarnamn (e-postadressen).
När vi får in er begäran av uppsägning och allt är raderat på kontot enligt våra krav så avslutar vi ert webbhotellspaket åt er.

OBS! Tänk på att när ni raderar webbplatser så försvinner er e-post också och har ni ett användarnamn (e-postadress) som finns i en webbplats ni tänker radera så tänk på att skicka mailet om uppsägningen först till oss innan ni raderar webbplatserna.

Ert användarnamn (e-postadress) hittar ni enligt bild nedan
 
Profil