Varför välja City Network

Anledningarna är många varför vi anser att vi är ditt bästa val av webbhotell. Nedan listar vi några. Ta självklart gärna kontakt med oss för att diskutera dina behov eller om du har frågor om några av våra tjänster.
 

Snabb, vänlig och personlig service

Vi behöver alla hjälp någongång. Då vet du att du har oss bakom dig varje dag och vi är bara ett email eller telefonsamtal bort. Du möts av trevlig och kunnig personal där vi alltid är glad att hjälpa oavsett fråga.
 

Ingen bindningstid

City Network var första svenska webbhotell med att ta bort onödiga bindningstider. Vi har alltid strävat mot att vara transparenta och tänka på vad vi själva helst skulle vilja se som kunder hos ett webbhotell. Det är helt enkelt upp till oss att varje dag förtjäna dig som kund.
 

Transparenta avtal

Våra avtal är enkla att förstå och låser inte in dig på något sätt.
 

Full ångerrätt

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd så har du ytterligare trygghet i vår pengarna-tillbaka-garanti. Använd vår tjänst i 60 dagar och skulle du inte vara nöjd får du pengarna tillbaka.
 

Enkelhet är vårt motto

Våra väl tilltagna webbhotellspaket ger dig enorma möjligheter tack vare dess stora utbud av funktioner. Vår kraftfulla men enkla kontrollpanel ger dig snabbt kontroll över din sida eller online satsning.