Nya applikationer i vår One-Click Installer

logosIdag lägger vi till ett gäng nya applikationer till vår one-click installer. Alla är Open Source och finns i vår kontrollpanel för enkel installation för alla våra kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och våra tjänster och skulle verkligen uppskatta din hjälp med att bestämma vilka applikationer som ska installeras härnäst.

 

 

Kommentera nedan och hjälp oss. Om din föreslagna applikation stöds (http://installatron.com/apps) och om vi kan säkerställa att den verkligen går att installera med bara ett klick, kommer vi lägga till den.

Här är de senast tillagda applikationerna:

 

Prestashop – php-baserad webbshopps_logo_share

PrestaShop är en kraftfull, dynamisk och internationell e-handelsplattform som används av över 250 000 webbutiker Med hundratals innovativa verktyg kan alla bygga och driva en framgångsrik webbutik helt kostnadsfritt.

Läs mer om Prestashop

 

Typo3 – php-baserat CMSTYPO3_logo_safearea

TYPO3 är ett kostnadsfritt CMS skrivet i PHP. Det är lanserat under GNU, General Public License. TYPO3 kan köras på flera webbservrar såsom Apache eller IIS och på en rad olika operativsystem såsom Linux, Microsoft Windows, FreeBSD, Mac OS X och OS/2.

Läs mer om TYPO3

 

Concrete5 – php-baserat CMSConcrete5_logo

concrete5 är ett CMS med öppen källkod som designats för enklaste möjliga användning. Det låter användare redigera innehåll direkt från webbplatsen i fråga och har versionshantering för varje sida, precis som i wiki-mjukvaror. Med concrete5 kan man även redigera bilder genom en inbyggd bildredigerare.

 

Läs mer om Concrete5

 

phpBB – ForumPhpbb3-ccw-logo

phpBB är en lösning för att skapa ett eget forum, antingen som en del av en webbplats eller som hela webbplatsen. Med en stor databas av användargenererade modifikationer och stilar kommer du enkelt igång och skapar ditt egna forum.

Läs mer om phpBB

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube