Viktig information om vår uppgradering till PHP 7 i vår delade webbhotellsmiljö

Inom kort kommer vi att erbjuda en nyare version av PHP i vår delade webbhotellsmiljö för webbplatser som använder Linux. Den här uppgraderingen berör alltså dig som har en webbplats på vår Linux-plattform.


Den nya versionen av PHP vi kommer erbjuda är PHP 7.0 som vi förväntas lansera 2017-04-12. Vid lansering kommer vi lägga upp ett meddelande i kontrollpanelen, my.citynetwork.se.

Under en övergångsperiod får du göra ett aktivt val att välja PHP 7.0. Mer information om hur du väljer version finner du här:
https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/497/0/Hur-du-byter-PHP-version-i-var-Linux-miljo

I förlängningen kommer vi att gå över till PHP 7.0 som standard. Det är då bra att du ser över dina webbplatser så de fungerar med den nya PHP-versionen. Genom att följa vår enkla guide kan du själv testa och se om din webbsida kommer att påverkas efter det att PHP 7.0 blir standard.

Guide för dig som kör operativsystem Windows på din lokala dator: https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/495/0/Testa-din-webbsida-mot-PHP-7.0-for-dig-som-anvander-Windows

Guide för dig som kör operativsystem Linux eller Mac på din lokala dator:
https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/496/0/Testa-din-webbsida-mot-PHP-7.0-for-dig-som-anvander-Linux/Mac

Skulle det visa sig att något inte fungerar på din webbsida efter uppgraderingen så har vi en guide för de vanligaste orsakerna/felsökningsmetoderna. Oftast handlar det om att uppgradera det CMS (publiceringsverktyg) som du använder för att administrera din webbsida. Du når felsökningsguiden på följande länk:
https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/498/0/Felsokningsatgarder-for-din-PHP-webbsida

Om du har några funderingar kring detta, vänligen kontakta oss på support@citysites.se.

Im the marketing manager at City Network and I publish news and updates from the company.

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube